Betta På Mma 2020 Är Du En Fighter Eller Älskar Du Bara Sporten?

Att tippa på MMA har blivit allt mer populärt i takt med att intresset för sporten ökat. Idag kan man hitta ett flertal MMA tips ute på nätet, dessvärre är dock de flesta på engelska. Men hos bettingexpert kan du hitta MMA tips på både, svenska och engelska samt ett flertal andra språk som spanska, franska och tyska. Nätspel – Om man spelar på MMA på nätet är det bästa att spela på spelsajter som erbjuder dom bästa odsen.

MEN – oddset på den här matchen, i den här sporten och i fel viktklass för Silva är på tok för bra att bara blunda för. Vitor höll faktiskt på att plocka hem den med ett vidrigt armlås tidigt i matchen, ett armlås som Jones turligt tog sig ur men som istället ledde till en skada. För sin egen karriär så tycker jag, och många fler vad jag har läst, inte att han hör hemma i UFC och jag tror att hans kontrakt kommer att rivas efter den här matchen. Hans stående game är faktiskt rent ut sagt kass, och så länge Reza håller nerverna i schack ska han ta hem det här.

  • Idag utövas MMA i så gott som hela världen, men störst är sporten i Nordamerika och Europa där tiotals miljoner fans följer evenemang efter evenamang.
  • Det visade sig tydligt under matchen, som utgick från boxnings-regler.
  • Genom att läsa våra speltips får du en större förståelse för sporten, vilket gör att du har större chans att vinna.
  • Fördelen med UFC-betting är att det är så svårt för oddsmakare att sätta rätt odds, vilket kan utnyttjas av dig som är beredd att lägga lite tid på att lära dig mer.
  • MMA står för Mixed Martial Arts som är en blandning av olika kampsporter som karate, judo, jiu jitsu, boxning och brottning.

Bland annat så kan man betta på vinnare men även om vinnaren kommer att vinna på KO eller efter ett domslut. Det går även att jämföra odds och betta på om en match kommer att avgöras inom en viss tid, exempelvis inom 1 minut, eller om matchen kommer att pågå i ett visst antal ronder innan den avgörs. Hos vissa bettingsidor så kan det också finnas andra varianter att lägga oddsspel på.

Sign Up With Bettingexpert Today

Sammanfattningsvis är det enormt roligt att spela på MMA just för att det är så många faktorer som måste räknas in i ekvationen. Nedan har vi skrivit de viktigaste punkterna som vi vill att du ska ta med dig från denna kompletta guide över UFC-betting. Vi kan inte rekommendera tillräckligt hur viktigt det är att läsa framförallt utländska expertanalyser, för att skapa dig en säkrare bild om hur du ska spela.

Under de senaste åren har alltså UFC blivit högaktuellt hos de allra flesta spelbolagen. Som alltid när det kommer till betting är det viktigt att man själv jämför odds för respektive match. Det kan skilja sig väldigt mycket åt från spelbolagen, och för att få så bra avkastning som möjligt skall man se sig omkring. Detta gäller även för spelbonusar, där vissa spelbolag har betydligt mycket bättre välkomst- och insättningsbonusar än andra. Boxning och MMA har sina likheter, men är i praktiken väldigt olika.

Man måste överväga ifall motståndaren är svag nog att förlora på knockout eller om han enkelt kommer att kasta in handduken? Svaren på dessa frågor hjälper en att välja den spelare man vill lägga pengar på. MMAs popularitet beror mestadels på tävlingsinriktningen och sportens intensitet. Utöver det hänger spel på denna sport lite mindre på tur och lite mer på kunskap – till skillnad från andra sporter! Hitta bästa oddsen på nästa UFC gala och få speltips inför varje gala. Sedan sätter jag ihop tre tripplar och tre fyrlingar med de olika matcherna samt räknar ut vilket bolag som ufc betting ger bästa oddsen för respektive trippel/fyrling.

Ufc 258 Details

Om du vill slippa stora förluster och stanna i bettingbranschen på lång sikt måste du vara klok med pengarna! Oracle MMA Picks brukar hålla sig till fem enheter för sina mest säkra vad, och 13 enheter per gala totalt. Du vet den där pålitliga räven som inte får titelmatch men tålmodigt stoppar hajptågen? Just det. Det är en favorit för MMA Betmachine, som sett att gatekeepers genererat solida pengar för spelare. Nästa gång en gatekeeper ska stoppa en ungtupp som klättrat i viktklassen genom spektakulära stopp mot mjäkigt motstånd, var beredd.

Det kan vara värt att notera att det finns spelbolag som mer eller mindre har koncentrerat sig på oddsspel inom MMA. På nätet finns mängder av recensioner av de olika spelbolagen och vad de har att erbjuda. Sedan är det bara att göra en satsning och förhoppningsvis ro hem en härlig vinst.

mma betting

Många som bettar på nätet tycker om gå från sida till sida och ta emot bonusar. I Sverige är det bara tillåtet för spelbolagen att ge en spelare per kund, och därför tar de flesta emot en bonus, använder den och går sedan vidare till nästa spelbolag för att repetera processen. På detta sätt kan du få så många betting bonusar som möjligt. Vanligast är en matchad insättning eller en insättningsbonus. Dessa kan ge dig några hundra eller i bästa fall tusentals kronor extra när du gör en större insättning.

Ufc 260 Highlight Video: Marc

Om en fighter har uppnått ekonomisk frihet påverkar det självfallet viljan att fortsätta riskera livet i buren, speciellt om det finns en familj med i bilden. Till exempel så tenderar Conor McGregor att vinna de flesta av sina matcher i de två första rundorna via knockout. En bra strategi enligt Mike Tycoon är att bara satsa mindre slantar, och endast på dem matcher där du känner att du har järnkoll på utgången. Se till att kolla runt, surfa runt och registrera flera olika konton. På sikt gör det nämligen stor skillnad att spela med snäppet bättre odds. Likt annan form av betting så regleras spelet av ett spelbolag och vilka odds de förser oss med.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *