Cu toții ne spălăm cu atenție și cu atenție urechile – now?

Cu toții ne spălăm cu atenție și cu atenție urechile – now?

Lee face o incizie peste bucată, apoi stoarce bucăți de țesut gras sângeros, portocaliu. (Sper că nu mâncați prânzul în timp ce citiți acest lucru!) From a spectator perspective, unele dintre ele par să fie destul de ușor, în timp ce alte biți need a pic mai mult de mai lent și tăiere din partea lui Lee.

Când a terminat, Lee cusută incizia. Pacientul respectiv trebuie să fie ușor de făcut că sunt asta de acolo!

"Pot viziona video clipuri cu chisturi și puncte negre toată ziua, give this ceva dese lipomele care mă înspăimântă," a scris a commenter. "Now sunt sigur de ce. Singurul sunt?"

Acest conținut acest importat din {embed-name}. Puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web.

Vedeți video clip pentru îndepărtarea lipomului gâtului:

Acest conținut este importat de ex. YouTube. Puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web.

Ce este din nou un lipom?

A lipom this or creștere benignă to țesutului gras sub skin, potrivit Clinicii Mayo. In this clarity, it will be exact from the unii oameni primesc lipome, to give this genetic posibilitate să aibă legătură cu aceasta. Oamenii cu vârsta cuprinsă între 40 și 60 de ani sunt mai predispuși decât alții să le obțină.

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io Dr. Sandra Lee, MD (aka Dr. Pimple Popper) îndepărtează un lipom pe spatele pacientului în cel mai recent video clip from pe YouTube. Ea pune medically amorțitoare pe spatele pacientului apoi support lucrează pentru a îndepărta „rețeaua” de piese care formează lipomul. Lipomul, pe care pacientul îl numește „Quasimodo”, this mare și destul de agitat. Așa că durează ceva timp, give dr. Read îl scoate de acolo.

Dr. Sandra Lee, MD – aka Dr. Pimple Popper – a ndus fanii unui lipom poreclit "Quasimodo" În cel mai recent videoclip video sau pe YouTube.

Pacientul a avut lipomul timp de 10 ani (!), Iar Dr. Lee a fost primul medic care a înjunghiat îndepărtarea băiatului rău de pe spatele femeii. A intrat să facă o mammography și i s-a spus că this a lipom. Așadar, a avut or idea desp ce was înainte de vizită.

Lipoamele sunt creșteri lens, necancer oasis, ale celulelor grase care stau într-o capsulă subțire și provoacă or „umflătură” chiar sub skin. În general, sunt inofensive, give trebuie îndepărtate tunci când sunt îngrijorători sau din motive de aspect.

Amazon / Sănătatea bărbaților Abonați-vă la Sănătatea bărbaților amazon.com 49,90 dolari 15,00 USD (70% reducere)

Dr. Lee freacă cremă amorțitoare, ceea ce provoacă sau fără a de a răcire și or anumite umezeală care picură, give dr. Citiți explicită modul în care acest medicament este destinat să fie pacient, răbdător șabi cel mai confortabil

Dermatologul și gazda TLC descoperă că lipomul a format or „plasă” de piese care au fost înfipte în spațiul mare. După ce a după și a tuturor tuturor pieselor, and ends in cele din urmă procedure. Dr. Lee glumește chiar fără modul în care pacientul trebuie să fie scăzut mai multe kilograme după îndepărtare.

Patient with fost pompată pentru a vedea lipomul ieșind, spunând că or numise „Quasimodo” ca or glumă. Dr. Lee spune: “Ești încântat de acest lucru … obține asta, nu-i așa?” cu un râs. Și în acel moment a primit inspirația și pentru title video clipului ei!

Urmăriți cel mai recent videoclip video YouTube către Dr. Pimple Popper aici:

Acest conținut este importat de ex. YouTube. Puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web. Acest conținut acest importat din {embed-name}. Puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web. Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

• Într-un nou videoclip de la editorul vineri pe YouTube, Dr. Sandra Lee, MD – aka Dr. Pimple Popper – tratează un pacient cu un lipom. • Lipomul this localization in fruntea pacientului. • Lee is confused with a pic of sangerare în timp ce acționează pentru îndepărtarea creșterii grase.

Am urmărit atât de multe videoclipuri fără Dr. Pimple Popper sunt, tuna cand vedem a pacient with bucată pe cap, suntem repezi să presupunem că acest a pillar chist – give în acest caz, a fost ceva diferit.

Într-un nou videoclip de pe YouTube postat vineri, Dr. Sandra Lee, MD – aka Dr. Pimple Popper – tratează un pacient cu o încruntare. (A lipom this or creștere necanceroasă causes o creștere excessivă a celulelor adipoase, potrivit Medical News Today.)

După ce s-a confruntat cu sângerări de la incizie, Lee începe să lucreze la lipom. Acesta este dovedește la fi oarecum plictisitor, cerându-i lui Lee să or scoată în bucăți mici cu pensii ei – și uau, sângele continuu să vină. Lipoamele sunt mai satisfăcătoare tunci cand ies în bucăți mari, dacă nu întrebi, dar totu mai, cel mai important lucru this că Lee to scos-o de sub skins. Când a terminat de scos creșterea, ea cusută incizia.

Câțiva spectatori au fost deranjați de cantitatea de sânge din video clip (cea ce this amuzant, deoarece presuposes a sunt în regulă cu cantități abundente de puroi prezente de obicei în conținutul Dr. Pimple Popper).

"Vasul de sânge avea nevoie de un tornichet pentru frunte!" să comenteze un spectator. "Sfântă sângerare, Batman!"

"Amuzant. Urmăresc de câțiva ani și am aflat că mult sânge mă face să fiu nazist. Dă," to scris or altă persoană.

Urmăriți cea mai recentă I will remove lipomului from Dr. Pimple Popper aici:

Acest conținut este importat de ex. YouTube. Puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web. Acest conținut acest importat din {embed-name}. Puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web. Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

• Într-a bine clip video Instagram, Dr. Pimple Popper Eliminate a group of puncte negre din urechea internă a pacientului. • Dr. Lee folosește un instrument cunoscut sub numele de extractor de comedon pentru a ajunge în alte zone inaccessible ale urechii. • Chiar și or ureche appears curată poate dezvolta puncte negre ca și cum murdăria, skins moartă sau șamponul înfundat skins.

Cu toții ne spălăm cu atenție și cu atenție urechile – now? Probabil că nu este ceva la care te gândești. Give chiar și or ureche bine întreținută poate become a refuge for punctele negre. Un ou final Postează pe Instagram, Dr. Pimple Popper—Aka, dermatolog Gazdă TLC Dr. Sandra Lee, MD – merge în oraș, îndepărtând punctele negre de la urechea internă la pacient.

Lee răzuiește cu greea interiorului urechii pacientului cu un extractor de comedon– o tijă metalică cu o buclă la capăt – apply presiune pentru to dislike punctele negre. “Te vei simți mai ușor după asta!” exclamă ea. Substanța de culoare chihlimbar, cu aspect de ceară, pe care are greă sau îndepărtează această probabilă sau combinație de ulei, celule moarte ale pielii și murdare, în conformitate cu Healthline. Accumularea de produse pentru, cum ar fi șamponul care in this clătit, poate, de asemenea, să se înfunde porii urechii interne și să conducă punctele negre.

Punctele negre alechii interioare pot fi or problematic difficult. Or spălare a feței exfoliantă utilizată alături de o cream with retinol poate îndepărta punctele negre, așa cum recomandă dermatologist Joshua Zeichner. Give s-ar putea să nu funcționeze în zonele urechilor greu accesibile. Say, dacă acestea sunt rămân sau problemă după mai multe zile, this posibilitate is vă înțelegeți with a dermatologist – sau, după cum sugerează dr. Read, să practice with an extractor of comedonă până când îl pot face singur.

Filme private Aici:

Acest conținut acest import de pe Instagram. Puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web.

Vizualizați această postare pe Instagram

O postare partajată de Sandra Lee, MD, FAAD, FAACS (@drpimplepopper)

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

În cel mai recent videoclip video de pe YouTube, Dr. Sandra Lee – mai bine cunoscut sub numele de Dr. Pimple Popper din TLC – îndepărtează un lipom din spatele pacientului. Now este tocmai cea mai ușoară operație, deoarece Lee trebuie să fie treacă de așa-numiții bodyguarzi care stau între ea și squishy mass.

The fapt, acest sfat grafic! Deci, uh, procedați cu prudență – deși, având în verde că a făcut clic pe această poveste pentru început, poate că trebuie să vă avertizez. Ești ca milioanele de alți oameni care merg la conturile lui Instagram și YouTube ale lui Lee pentru a arăta video clipuri. IUBI chestia asta. Deci, să trecem la treabă.

În primul rând, is this a lipom?

A lipom is a nodul gras https://harmoniqhealth.com/ro/erogan/ care crește între skins și mușchi, potrivit Clinicii Mayo. Deși numele sună puțin înfricoșător, acum sunt cancer – de fapt, sunt de obicei inofensive. This posibilitate of a lipom să nu aibă nevoie de niciun fel de treatment, with exception cazului în care vă deranjează. Lipoamele sunt cele most often the patient with vârsta cuprinsă între 40 și 60 of ani.

Acest conținut acest importat din {embed-name}. Puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web.

Deci, să vorbim des video clip lazy Dr. Pimple Popper. În clipul de 10 minute, dermatologul face or incizie în spatele pacientului pentru a îndepărta bucata mare de sub skin. Dar înainte ca Lee să poată ajunge la lipom pentru a-l îndepărta, trebuie să-și croiască drum printr-un strat de vase de sânge – from unde și title video clip: "O îngrijire lipomică este bodyguarzi."

"Accelerate your, parcă l-ar fi păzit," Spune Lee în clipul video.

În cele din urmă, ajunge la lipomul gălbui, îl negociază prin deschiderea din skins pacientului, îl taie liber și cusută incizia. Vai. A fost o plimbare sălbatică, oameni buni.

Urmăriți-l aici:

Acest conținut este importat de ex. YouTube. Puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web. Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io• Într-un nou videoclip video Instagram, Dr. Pimple Popper elimină o glumă masivă de „unicorn” din fruntea unui bărbat. • Chisturile cu frunte se formează din ton, atunci când este combinat cu o combinație de celuloză și piele. • Chisturile mai mici pot dispărea singure, dă ton cu o creștere bruscă în dimensiune, poate are nevoie de un dermatolog pentru a interveni.

Majoritatea oamenilor îi pot aminti cu ușurința lui simțea când ai de-a face cu un zit nedorit, give în cel mai recent video clip to the of Instagram, Dr. Pimple Popper dezvăluie un chist masiv pe frunte care face să fie rușinat orice ai trateaza un adolescent incomod.

Un videoclip, Dr. Pimple Popper – cunoscut și sub number of dermatology zi gazdă TLC Dr. Sandra Lee, MD – tratează ceea ce se referă la culoarea „chistului unicornului”. "Unele zile au nevoie doar de puțină sclipire suplimentară," adaugă ea în legendă. Fanii și-au împărtășit reacții rapide: "Ca sau panglică de carne albino kebab," to intrat unul. (Cred?)

At the time of the video clip in the context of a multi-context, these chisturi tind să fel ca alții is form, by obicei atunci când porii de pe piele is înfundă cu ulei și celule moarte ale pielii, potrivit Healthline.

Acest conținut acest import de pe Instagram. Puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web.

Vizualizați această postare pe Instagram

O postare partajată de Sandra Lee, MD, FAAD, FAACS (@drpimplepopper)

Ultimul clip către Dr. Lee continuă o tendință from a video clip of the most dimension: mai devreme astăzi, from example, ea a dezvăluit ce se întâmplă când un dilatat de câștigător și a chist is combine. Și săptămâna trecută, Dr. Read to adjust the treatment unei puncte negre mari de „ciocolată” pe gâtul unui bărbat.

Urmăriți sezonul 3 to Dr. Pimple Popper pentru TLC joi va fi 9/8 Central.

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

• Într-un nou videoclip, Dr.